In het analoge tijdperk heb ik veel zwart-wit gefotografeerd en verwerkt in mijn eigen doka.
Met de komst van digitale foto-technieken en de komst van kinderen heeft het fotograferen een tijd stil gelegen en zijn alle analoge spullen de deur uitgegaan.

Toen ik ruim 10 jaar geleden het (digitaal) fotograferen weer oppakte was ik van plan het te houden bij één camera en één lens, maar dat is mislukt.
Inmiddels werk ik met een Nikon full frame (D750) met oa 3 zoomlenzen en een macrolens. En sinds kort een Ricoh compact camera (GR3x), voor als ik geen zin heb om te sjouwen.

Ik zie mezelf als een self-made allround fotograaf met een voorkeur voor macrofotografie. Ik sta niet al te lang stil bij een foto, maar probeer wel een qua compositie en afwisseling bijzondere foto te maken. Een foto is voor mij geslaagd als jij als kijker bij de foto blijft hangen, meerdere aspecten ziet en je misschien wel afvraagt waar je nou eigenlijk naar kijkt. Zien is de overtreffende trap van kijken. Dat geldt voor de fotograaf, maar ook voor de kijker.

Meer van mij zien?
Mijn Homepage
Mijn Etalage
Mijn Portfolio
Mijn Gurushots-bijdragen
Mijn Facebook
 

"Een sterk beeld overstijgt de observatie" (Bart Siebelink)

Introductie Bert Veldman
 

"Een sterk beeld overstijgt de observatie"