Introductie Henriëtte van Breukelen

 

Zoals zovelen, ben ik jaren geleden begonnen met het fotograferen tijdens de vakanties. De kinderen volgden. Dan ga je steeds meer om je heen kijken… en je omgeving ga je ZIEN. Om die goed vast te leggen ben ik mezelf gaan verbeteren. Veel gelezen en gefotografeerd. Ook workshops volgen, geven je goede inzichten. Ik fotografeerde veel, maar door allerlei omstandigheden kwam het fotograferen op een lager pitje te staan. Dat vond ik jammer, dus ben ik weer op zoek gegaan naar een fotoclub. Er zijn er vele… maar bij FotoLeusden vond ik wat ik zocht. Laagdrempelig, gemoedelijk en gezellig. Maar wel met de focus op fotografie. Het bespreken van de genomen foto’s brengt weer tips met zich mee. 


Door iedere maand een ander thema in beeld te brengen blijf je lekker bezig!